Leerlingen organiseren nieuwjaarsborrel

In januari kun je overal een nieuwjaarsborrel drinken. Niets bijzonders. Ook op Were Di kon dat. Wel heel bijzonder! Op vrijdag 11 januari 2019 vond de eerste officiële nieuwjaarsborrel plaats en leerlingen namen het initiatief.

Lonneke van Liempd, Sanne van Asten, Tommie Biemans, Vincent van Tartwijk en Willem Bax organiseerden het festijn, in het kader van hun profielwerkstuk, verplicht onderdeel van het eindexamen.

Een daverend succes! Anne Moonen, Sabien Daris, Janneke van Rooij en Jan van Overveld brachten twee liedjes ten gehore. De organiserende leerlingen speechten, evenals de conrector. En de bezoekers vergaapten zich aan de geëxposeerde kunst. Er waren beeldhouwwerken, keramiek, schilderijen, glaswerk, ballonversieringen en gedichten van ouders, personeelsleden en leerlingen van de school. En er waren natuurlijk hapjes en (alcoholvrije) drankjes.

We zien uit naar de volgende editie van deze nieuwjaarsborrel 2.0. En Lonneke, Sanne, Tommie, Vincent en Willem feliciteren we met hun prestatie: een succesvol 2019 gewenst allemaal!

Website door Webtraders